NASLOVNICA
Moj svijet - 10 godina PDF Ispis E-mail
Administrator   

10. godina

 

Krka

 

S radošću i ne bez ponosa potsjećamo vas da ove godine naš i vaš MojSvijet.hr obilježava desetu obljetnicu svoga postojanja u cyber prostoru. Pokrenut 2007.godine kao platforma istoimene udruge „za povezivanje ljudi dobre volje, orjentiranih prema dobru“, a ponajprije za praćenje kulturnoumjetničkih, najvećim dijelom glazbenih i pomalo humanitarnih aktivnosti, kroz svo ovo vrijeme ostao je na tragu programiranih ciljeva i sadržaja.

Zahvaljujući specifičnoj strukturi članstva i posebnim interesima i afinitetima pojedinaca, tijekom vremena neke su teme, primjerice o zdravlju ili duhovnosti išle na račun drugih, dok su one o glazbi i praćenju koncertnih aktivnosti ansambla Glazbenih staza, osnovanog u okviru udruge, bile uvijek u prvom planu. Čini nam se da smo na dobrom pravcu i da, bar za sada, po tom pitanju ne treba ništa bitno mijenjati. Dopadljivost i popularnost pošto po to, nikad nam nisu bili primarni cilj, pa tako i nadalje ostajemo na dosadašnjem putu za kojega vjerujemo da, iako teži i trnovitiji, jedino takav u konačnici vodi prema dobru.

Dakle, sve ostaje bez bitnih promjena; MojSvijet.hr će i dalje donositi „ birane teme, tekstove, autore...“ i sve ono što mislimo da bi moglo biti vrijedno, a što se u ovoj našoj svakodnevnoj žurbi lako propusti. I na kraju, dragi prijatelji, i ovom prigodom pozivamo vas na aktivno sudjelovanje na našim stranicama – sve vas koji  prepoznajete sebe u ovakvim promišljanjima i traženjima. Uvijek ste dobro došli; uljučite se, pišite, iznesite vaše ideje i prijedloge, Moj svijet je i vaš svijet. Dobro došli.

Vaš urednik

 
« Prethodna   Sljedeća »