NASLOVNICA arrow I JOŠ PONEŠTO arrow Riječ urednika
Riječ urednika PDF Ispis E-mail
Administrator   

Poštovani čitatelji,

 

S pojavom  Mog svijeta  ovaj  se naš stvarni  svijet  nije   baš previše promijenio; nije postao bolji, a vjerojatno ni lošiji, ali ako ništa drugo  bilo je to jedno od  mjesta otvorenih  za ideje dobra, prijateljstva, istine, solidarnosti, razumijevanja...i makar mala prilika za djelovanje u tom smislu, prilika za pokazati da smo tu, da postojimo, da nam se  nešto dopada ili ne dopada, s čime se slažemo,  s čime ne itd. 

 

 

Dvije su već godine kako se na cyber prostoru mogu pratiti i stranice  Moj svijet. Nije puno ali  nije ni malo. Beba je prohodala i pokazuje volju da  živi i napreduje. Nekoliko posljednjih dana  bilo je ozbiljnih poteškoća sa serverom negdje daleko u USA, ali su  izgleda uspješno prebrođene. 

 

S pojavom  Mog svijeta  ovaj  se naš stvarni  svijet  nije   baš previše promijenio; nije postao bolji, a vjerojatno ni lošiji, ali ako ništa drugo  bilo je to jedno od  mjesta otvorenih  za ideje dobra, prijateljstva, istine, solidarnosti, razumijevanja...i makar mala prilika za djelovanje u tom smislu, prilika za pokazati da smo tu, da postojimo, da nam sede nešto dopada ili ne dopada, s čime se slažemo, a s čime ne itd. 

 

Nakon  tako prijeđenog puta, vrijeme  je osvrnuti se unatrag, pokušati uočiti što je bilo dobro, što loše i  odrediti  budući smjer. Osnovna orjentacija ostaje ista, ne mijenja se ništa bitno, ali  ćemo pokušati biti malo  dinamičniji i zanimljiviji.

 

Prilozi  će  kad god to bude moguće  biti popraćeni  fotografijama, bit će više  izvornih tekstova; stranica će kao i dosada biti potpuno otvorena prema vama – članovima, prijateljima  i svima kojima je bliska ideja dobra;  forum se konačno aktivira, pa ćete  moći pisati svoje komentare i prijedloge.

 

U izboru tema slijedit ćemo koliko je moguće vaše želje i interese. Primjerice, do sada ste najveći interes iskazivali za zdravstvene teme, teme iz područja kulture, područja glazbe, putopisne priloge i sl., a manji za političke teme,  pa  ćemo u tom smislu  prilagođavati  našu „uređivačku  politiku“.

 

Posebno ćemo  intenzivirati zdravstvene teme, jer je očigledno da unatoč činjenici da su one obilato zastupljene u svim medijima, još uvijek postoji glad za takvim prilozima. Nastojat ćemo  da na našim stranicama dobijete savjete  kompetentnih stručnjaka o dijagnostici  i liječenju  najčešćih, a i onih manje čestih, bolesti, kao i odgovore na vaša konkretna pitanja.

 

Čitajte nas i pišite. Srdačno vas pozdravljamo

 

Ur.

 
« Prethodna   Sljedeća »